fakultet ekonomije i turizma "dr. mijo mirković", pula
Sveučilište Jurja Dobrile u Puli
Fakultet ekonomije i turizma "Dr. Mijo Mirković"
Preradovićeva 1, 52100 PULA
18.06.16 14:39

Predavanje eminentnog profesora i jednog od najpoznatijih ekonomista svijeta - Ha Joona Changa sa Sveučilišta Cambridge!!

Događaj godine na FET-u! Naslov predavanja "Economic, but not as you know it"

U utorak 21. lipnja 2016. u 11:00 sati na Fakultetu ekonomije i turizma ''Dr. Mijo Mirković'' gostuje prof.dr.sc. Ha Joon Chang, renomirani ekonomist sa Sveučilišta Cambridge. Predavanje na temu ''Economics, but not as you know it'' održati će se u dvorani Pula te je otvoreno za javnost.

Profesor Ha Joon Chang je prema anketi u časopisu Prospect 2014. godine proglašen trećim najutjecajnijim ekonomistom svijeta. Autor je brojnih znanstvenih članaka i svjetski poznatih knjiga od kojih se posebno ističu Kicking Away the Ladder: Development Strategy in Historical Perspective (2002), Bad Samaritans: The Myth of free Trade and the Secret History of Capitalism (2008), 23 Things They Don't Tell You About Capitalism (2010) i Economics: The User's Guide (2014). Profesor Chang je 2014. godine u Puli održao uvodničku prezentaciju u sklopu međunarodne znanstvene konferencije ''Cooperatives in local and regional development'' koju je organizirao Međunarodni savez zadruga u suradnji s pulskim FET – om.

U svom trodnevnom posjetu FET – u uz sudjelovanje na nizu radnih sastanaka, profesor će održati predavanje na koje ste svi pozvani i dobrodošli. Vidimo se u utorak 21.6. u 11:00 sati na FET – u!