fakultet ekonomije i turizma "dr. mijo mirković", pula
Sveučilište Jurja Dobrile u Puli
Fakultet ekonomije i turizma "Dr. Mijo Mirković"
Preradovićeva 1, 52100 PULA
31.05.16 19:27

Gostujući profesori sa Sveučilišta iz Bordeauxa održat će radionice Business Games

Putem radionica i predavanja studenti će u timu riješavati brojne studije slučaja potpomognuti softarskim paketom za poslovno odlučivanje - Business Games.

U tjednu od 06. do 10. lipnja 2016. godine u sklopu programa mobilnosti Erasmus plus, na FET-u "Dr. Mijo Mirković" će gostovati tri profesora sa Sveučilišta iz Bordeauxa (Francuska): doc.dr.sc. Federica Antonaglia, doc.dr.sc. Alain Meiar i dr.sc. Mariana Vlad.

Predavači će po drugi puta studentima FET-a održati niz radionica i predavanja pod nazivom Business Games, što zapravo predstavlja istoimeni kolegij koji se predaje u sklopu studijskih programa Sveučilišta iz Bordeuxa. Business Games dio je praktične nastave koja počiva na uporabi softwerskih riješenja pri upravljanju poslovnim procesima i donošenju poslovnih odluka. Polaznici radionica u timovima će riješavati razne studije slučaja pri čemu moraju predlagati brojna poduzetnička riješenja a u tome im pomaže relevantni software.

Radionice će se održati u informatičkom kabinetu u sljedećim terminima:

Ponedjeljak 06. lipnja, od 9:15 do 11:30

Utorak 07. lipnja, od 14:15 do 17:30

Petak 10.lipnja, od 8:30 do 11:30


Trenutno je prijavljeno 20 studenata te su ostala još 4 slobodna mjesta. Za prijave obratiti se na dean.sinkovic(pri)unipu.hr. Radionice su besplatne te se mogu priključiti i nastavnici FET-a.