fakultet ekonomije i turizma "dr. mijo mirković", pula
Sveučilište Jurja Dobrile u Puli
Fakultet ekonomije i turizma "Dr. Mijo Mirković"
Preradovićeva 1, 52100 PULA
12.04.16 13:18

Počele prijave za 3. izdanje natjecanja Istrian Tourism Competition (ITC)

Start-Up udruga otvorila je prijave za sudjelovanje u 3. izdanju natjecanja Istrian Tourism Competition (ITC). ITC predstavlja jedinstveno studentsko natjecanje u rješavanju poslovnih slučajeva iz područja turizma u regiji JI Europe.

Poduzeća i JLRS (općine i gradovi) prezentiraju poslovne slučajeve iz područja turizma, a iste rješavaju timovi studenata sa svih visokih škola, Veleučilišta i Sveučilišta u Hrvatskoj. Sudionici odabiru poslovni slučaj i rješavaju isti u timovima (2-3 natjecatelja), a na kraju se za svaki poslovni slučaj proglašavaju najbolja tri tima za koje su predviđene novčane i utješne nagrade.

U prijašnjim izdanjima natjecanja poslovne slučajeve predstavila su različita poduzeća i općine, pa su tako sudjelovali Uniline, Maistra, Istralandia, Općina Svetvinčenat, IRTA i dr.

U natjecanju mogu sudjelovati studenti svih Sveučilišta u Hrvatskoj ili visokoškolskih ustanova (visoke škole i Veleučilišta) i mlade osobe do 30 godina s VŠS i VSS. Sudjelovanje u svim aktivnostima projekta je besplatno za sudionike, a nagradni fond iznosi 10.000 kn. Za prijavu dovoljno je poslati životopis na e-mail istriantourismcompetition(pri)gmail.com najkasnije do 22. travnja 2016. godine.

Prijava sudionika je pojedinačna, dok će po isteku prijava sudionici uz dobivene smjernice samostalno formirati timove (minimalno dva, a maksimalno tri člana) te izabrati partnera čiji će poslovni slučaj rješavati. Na otvorenju natjecanja partneri će prezentirati poslovne slučajeve, a svi natjecatelji koji ne budu mogli prisustvovati moći će njihove video prezentacije pogledati na You tube kanalu Start-Up udruge.

Više informacija o projektu i načinu prijava možete pronaći na: http://www.startup-udruga.hr/, facebook stranici natjecanja Istrian Tourism Competition ili postaviti upit na službeni mail istriantourismcompetition(pri)gmail.com.