fakultet ekonomije i turizma "dr. mijo mirković", pula
Sveučilište Jurja Dobrile u Puli
Fakultet ekonomije i turizma "Dr. Mijo Mirković"
Preradovićeva 1, 52100 PULA
14.04.16 17:57

FET i Rotary Klub Pula: predavanja o poslovnoj etici i pulska Rotaract inicijativa

U ponedjeljak, 18. travnja u organizaciji FET-a i Rotary Kluba Pula održat će se predavanja o poslovnoj etici i ulozi neprofitnih organizacija poput Rotarya i Rotaracta u promicanju etičkog ponašanja kako u poslovnom tako i privatnom životu.

Predavanja će se održati na adresi Preradovićeva 1 u dvorani Pula Fakulteta ekonomije i turizma "Dr. Mijo Mirković" od 18 do 19.30 sati.

Američki prof. dr. sc. Charles Smith sa Otterbein Collegea u državi Ohio, koji na FET-u boravi u svojstvu Fulbrightova stipendiste, održat će zanimljivo predavanje o vezi između gospodaskog rasta i poslovne etike. Prof. dr. sc. Vidoje Vujić će u svojstvu Predsjednika Rotary Kluba Rijeka, Predsjednika HGK ŽK Rijeka i autora knjige na temu poslovne etike naglasiti značaj Rotarijanstva i poslovne etike. Predsjednica Rotaract kluba Rijeka Lina Ernjak i dugogodišnji Rotaraktovac Matko Oguić prezentirat će Rotaract kao organizaciju i istaći prednosti koje mladim ljudima u dobi od 18 do 30 godina može donijeti uključenje u rad Rotaracta. Rotary Klub Pula inicijator je ove akcije kojom se namjerava započeti s osnivanjem Rotaract Kluba u Puli.

Predavanje je otvoreno za javnost. Namijenjeno je studentskoj populaciji i svim zainteresiranim  za uključivanje u osnivanje prvog Rotaract Kluba u Puli.