fakultet ekonomije i turizma "dr. mijo mirković", pula
Sveučilište Jurja Dobrile u Puli
Fakultet ekonomije i turizma "Dr. Mijo Mirković"
Preradovićeva 1, 52100 PULA
26.03.16 11:14

Predstavljanje knjige Denisa Deloge "U šumi: kako sam nadvladao autoimunu bolest uz pomoć Paleo prehrane i funkcionalne medicine"

Predstavljanje će se održati u srijedu 30. ožujka u 18.30 sati u Dvorani Pula, a ulaz je slobodan.

Kroz najintimnije ispovjedi i osobna iskustva Denis Delogu vodi nas putem kojim je prolazio od uspostavljanja dijagnoze do izlječenja od multiple skleroze, autoimune bolesti. Njegova priča inspirira, vraća izgubljenu nadu i daje nam ono najdragocijenije, osobno isprobani recept. Put kojim se izliječio trebalo je iskrčiti kroz šumu ponekad nelogičnih administrativnih prepreka. Trebalo je pobijediti ne samo bolest i neadekvatni zdravstveni sustav u kojem je pacijent gotovo sveden na broj,
nego i sebe, početno samosažaljenje i ljutnju. Mijenjajući dotadašnji način života i ramišljanja te uz pomoć paleo prehrane iz svega je izašao kao pobjednik.  Svojim iskustvom i postavljanjem putokaza ka izlječenju odlučio je pomoći svima koji se osjećaju izgubljeni u šumi.

Predstavljanje knjige bit će popraćemo predavanjem o povezanosti zdravlja i psihe koje će održati Hana Rižovski Delogu, prof. psihologije i psihoterapeut.

Veselimo se Vašem dolasku!

Voditeljica Sveucilisne knjiznice/ University Library Manager
Mr. sc. Tijana Barbić-Domazet, dipl. knjiž.