fakultet ekonomije i turizma "dr. mijo mirković", pula
Sveučilište Jurja Dobrile u Puli
Fakultet ekonomije i turizma "Dr. Mijo Mirković"
Preradovićeva 1, 52100 PULA
16.02.16 08:34

Poziv za studente: upoznajte proces nastanka programa Kina Valli i Pulskog filmskog festivala

Napomena: budući da je poziv namijenjen nastavnicima i voditeljima koji su zainteresirani za posjet s odjeljenjem (ili većim i određenim skupinama) u predložene termine pojedinačne prijave nisu moguće, već se zaprimaju isključivo grupe od minimalno 15 osoba po terminu.

Javna ustanova Pula Film Festival poziva studente na „2. Dane otvorenih vrata“ kako bi neposrednim uvidom i komunikacijom studenti stekli uvid u dnevne postupke koje su potrebni za izvršavanje programa. Svrha programa je upoznavanje organizacijskih procesa i pozadinskih postupaka koji rezultiraju javnim programima Kina Valli i Pulskog filmskog festivala.

Program će se održati 15. i 16. ožujka u nekoliko termina – od 09:00 do 10:00, od 10:30 do 11:30 te od 12:00 do 13:00.

Budući da su prijave aktualne do popunjena termina, ljubazno Vas molimo da na e-poštu marko@pulafilmfestival.hr ili broj 222 703 potvrdite svoj dolazak do 20. veljače.

O programu:
Svrha programa je upoznavanje organizacijskih procesa i pozadinskih postupaka koji rezultiraju javnim programima Kina Valli i Pulskog filmskog festivala. Program je popraćen vodičem i prezentacijom na velikom platnu, video materijalom, i popratnim info-punktovima na kojima će se moći dobiti informacije o volontiranju, prijavljivanju za sezonski rad na Festivalu kao i prijavljivanju vlastitog filma ili pak postavljanju izložbe u Kinu Valli.
Cilj je pridonijeti većoj otvorenosti i boljoj transparentnosti rada ustanove koja se osim organiziranja najvažnijeg i najvećeg filmskog događaja u Hrvatskoj, bavi i brojnim drugim djelatnostima za unaprjeđenje kulturne ponude u lokalnoj zajednici.