fakultet ekonomije i turizma "dr. mijo mirković", pula
Sveučilište Jurja Dobrile u Puli
Fakultet ekonomije i turizma "Dr. Mijo Mirković"
Preradovićeva 1, 52100 PULA
15.01.16 12:16

Najava okruglog stola "Kako do EU fondova?" (21.1.2016.)

Centar za europska istraživanja Fakulteta ekonomije i turizma „Dr. Mijo Mirković“ organizira Okrugli stol "Kako do EU fondova?" koji će se održati u četvrtak 21. siječnja 2016. godine od 8.30-10.00 sati, na Fakultetu ekonomije i turizma "Dr. Mijo Mirković", Preradovićeva 1, dvorana Pula.

Okrugli stol organizira se u okviru Jean Monnet kolegija „Programi i fondovi Europske unije“ koji se izvodi na drugoj godini diplomskih studija FET-a.

Na Okruglom stolu sudjelovat će:

- Patrizia Bosich (Istarska županija);

- Tamara Kiršić (IDA),

- Kristina Fedel Timovski (Grad Pula)

- Jasenka Kapuralin (AZRRI)

- Davor Škrtić (Eurokonzalting)

- Ines Kersan-Škabić (FET, moderator).

Na Okruglom stolu sudionici će se ukratko predstaviti s posebnim naglaskom na iskustvo institucija/organizacija/poslovnih subjekata u povlačenju sredstava iz EU fondova, a nakon toga ćemo kroz zajednički razgovor i razmjenu iskustava pokušati saznati kako povećati apsorpcijski kapacitet za postizanje bolje iskoristivosti EU fondova i programa.

Pozivamo studente da se aktivno uključe u sudjelovanje na Okruglom stolu jer tako mogu saznati aktualne informacije iz područja EU fondova, ali i dobiti važne odgovore koji će im koristiti u obavljanju budućih poslovnih obveza.