fakultet ekonomije i turizma "dr. mijo mirković", pula
Sveučilište Jurja Dobrile u Puli
Fakultet ekonomije i turizma "Dr. Mijo Mirković"
Preradovićeva 1, 52100 PULA

UDRUGA DIPLOMIRANIH STUDENATA FAKULTETA EKONOMIJE I TURIZMA «DR. MIJO MIRKOVIĆ»

Fakultet ekonomije i turizma «dr. Mijo Mirković» pristupio je osnivanju udruge svojih diplomiranih studenata. Radi se o dobrovoljnom udruženju u koje se učlanjuju svi oni koji su diplomirali, magistrirali ili doktorirali na Odjelu ili nekom od pravnih prednika sadašnjeg Odjela. Svrha je ove udruge povezivanje svih generacija diplomiranih studenata radi održavanja odnosa i ostvarivanja trajne i uzajamne zajedničke koristi i suradnje.

Članstvo je dobrovoljno i besplatno. Pristupnice možete ispuniti i poslati e-mailom na: alumni-oet@unipu.hr.

 

Razlika između redovnog i podupirućeg članstva je u tome što redovni članovi imaju prava i dužnosti sudjelovati u radu udruge, birati i biti birani u tijela udruge, biti informirani o radu udruge i ostvarivati druga prava predviđena općim aktima.

Kako mogu pomoći?

Provođenje tekućih aktivnosti Udruge možete poduprijeti uplatom simboličnih donacija na račun Udruge 2390001-1100612445

Oglasna ploča - Alumni

26.11.
Seminar u Histriji - 3.12.2013. u 18:00
09.01.
Četvrtak, 10.01.2013. u 18 sati
14.12.
Jedna od vodećih hrvatskih kompanija po uspješnosti poslovanja te društvenoj odgovornosti, Adris grupa odlučila je omogućiti zaposlenje mladim i obrazovanim ljudima, željnim izazova.
22.11.
Pozivamo Vas na druženje s članovima Alumni OET udruge i uvaženim gostima, bivšim studentima Odjela za ekonomiju i turizam “Dr. Mijo Mirković”. Gosti su Gordana Deranja (Tehnomont d.d., predsjednica Uprave), Neven Staver (Plava...
30.10.
Prvi broj newslettera udruge Alumni OET Pula
09.10.
Pozivamo sve zainteresirane osobe koje su voljne omogućiti mentorstvo izvrsnim studentima viših godina studija da kontaktiraju Sanju Blažević na sanja.blazevic@unipu.hr radi dogovora i sklapanja ugovora o poslovnoj suradnji s...

Pratite nas putem društvenih mreža

Facebook:
www.facebook.com/groups/202610499854428/

LinkedIn
www.linkedin.com/groups

Izdvojene stranice