fakultet ekonomije i turizma "dr. mijo mirković", pula
Sveučilište Jurja Dobrile u Puli
Fakultet ekonomije i turizma "Dr. Mijo Mirković"
Preradovićeva 1, 52100 PULA

AIESEC Pula

AIESEC je najveća međunarodna studentska organizacija koja svake godine tisućama studenata pruža mogućnost odlaska na praksu u jednu od 114 zemalja diljem svijeta. Osim nezaboravnog iskustva, studentima se pruža mogućnost da se razvijaju kao pojedinci te steknu vrijedno iskustvo koje im može pomoći i u profesionalnom smislu.
Od siječnja ove godine AIESEC djeluje i u Puli, te će u nastojanju da se studente pobliže upozna s mogućnostima odlaska na međunarodne prakse, u narednom periodu za sve zainteresirane biti organizirana informativna predavanja.

ISIC

Sada i u Puli možete naručiti popularnu ISIC iskaznicu!

International Student Identity Card (ISIC) je međunarodna iskaznica za redovne i izvanredne studente te srednjoškolce. Prvi put je izdana 1953. godine te danas broji preko 4,5 milijuna korisnika diljem svijeta.

Vlasnici ISIC iskaznice imaju privilegiju putovati, zabavljati se, educirati, rekreirati, hraniti, kupovati te obavljati ostale svakodnevne aktivnosti po nižim cijenama, prilagođenim budžetu mladih i studenata. Uz to ISIC iskaznica je preduvjet je za kupovinu avionskih karata STA Travel koje ti omogućavaju vožnju u jeftinijim i udobnijim prijevoznim sredstvima. Uz ISIC također se u Puli mogu naručiti IYTC (namijenjene za mlade), te ITIC (namijenjena za profesore).

ISKAZNICE VRIJEDE OD 1.10. DO 1.10, dakle, za jednu AKADEMSKU GODINU!

Za sve dodatne informacije kontaktirati:

Potrebna dokumentacija