fakultet ekonomije i turizma "dr. mijo mirković", pula
Sveučilište Jurja Dobrile u Puli
Fakultet ekonomije i turizma "Dr. Mijo Mirković"
Preradovićeva 1, 52100 PULA

Forum Jugoistočne Europe o upravljanju i vođenju u obrazovanju 2015.: Izazovi suradnje s dionicima

2015 South-East European (SEE) Educational Leadership Forum: Stakeholder Relationship Challenges

Forum je zamišljen kao mjesto promišljanja i diskusije o temama vodstva, menadžmenta, marketinga i efektivnosti edukacije u regijama Jugoistočne Europe (SEE). Organizatori događanja su: Znanstveni centar izvrsnosti za školsku efektivnost i menadžment, Fakultet ekonomije i turizma “Dr. Mijo Mirković” Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli, Sveučilište u Zadru i Učiteljski fakultet Sveučilišta u Zagrebu.

Forum će otvoriti dovoljno prostora za razmjenu ideja i dobre prakse između istraživačko/znanstvene zajednice, stručnjaka sa svih razina edukacijskog sustava i donositelja odluka, kao i svih dionika edukacijskog sustava u regiji Jugoistočne Europe.

Želja je potaknuti diskusiju između članova svih grupa dionika u edukaciji i održati inkluzivan događaj za učenje, diseminaciju znanja i profesionalno umrežavanje, stoga je tema prvog Foruma o upravljanju i vođenju u obrazovanju usmjerena ka izazovima dionika u edukaciji: od studenata i njihovih roditelja, do učitelja i profesora, odnosno do ravnatelja i institucija u čijoj su nadležnosti edukacijski sustavi.

Program